7de specialisatiejaar kok

Fine Dining

Met de modernisering van het studieaanbod is dit schooljaar het 7de specialisatiejaar Kok opgestart.
In het kader van dit programma organiseren we vanaf januari 2026 op woensdagavond een fine dining-ervaring, een verfijnde restaurantformule die volledig in het teken staat van culinaire beleving, gastvrijheid en vakmanschap.

Het didactisch restaurant wordt omgevormd tot een intiem restaurant met exclusieve tafeltjes van zes personen. In deze setting krijgen de leerlingen de kans om hun gerechten niet enkel in de keuken, maar ook aan tafel verder af te werken en te presenteren.
Ze leren inspelen op het ritme van de gasten, verfijnen hun afwerking en schenken bijzondere aandacht aan presentatie, smaakbalans en service.

Dit concept biedt een unieke leeromgeving waarin de leerlingen hun technische kookvaardigheden combineren met gastronomisch inzicht en klantgerichtheid, en zo het volledige restaurantgebeuren naar een hoger niveau tillen.

Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt. Lees er meer over in ons privacybeleid.