Overzicht studieaanbod

Eerste graad

In onze eerste graad kan je zowel terecht in de A-stroom, als de B-stroom en leer je via onze talent- en praktijkmodules en basisopties de kneepjes van het vak achter het fornuis en in de zaal.

Je krijgt hierover feedback in ons talentenrapport.

Tweede en derde graad

Hou je van koken? Geniet je ervan om gasten op hun wenken te bedienen? Is een toekomst in de horeca jouw droom? Wil je carrière maken in een sterrenrestaurant?

Als je niet alleen graag eet, maar ook graag kookt en mensen verwent, ben je hier aan het juiste adres.

Je leert de basistechnieken en maakt de stap naar een hoger culinair niveau. Je wordt niet alleen bekwaam achter het fornuis, maar ook voorbereid op het zaalwerk in de beste restaurants, zowel in het Nederlands, Engels als Frans.

Ben je klaar voor een toekomst als kelner of hulpkok in een sterrenrestaurant?

1e graad

2e graad

3 en 4 Dubbel

3 en 4 Arbeid

3e graad

5 en 6 Dubbel

5 en 6 Arbeid

7e jaar - Gericht op instroom arbeidsmarkt (BSO)