Geïntegreerde proef

Vorige week woensdag schitterden de leerlingen van het 7de jaar traiteur-banketaannemer tijdens hun geïntegreerde proef. Gedurende het hele schooljaar hadden ze met hun leeronderneming, Sel Fumé, de woensdagavonden in het didactisch restaurant ‘t Stoktshof verzorgd. Tijdens deze proefavond werden de gasten tot in de puntjes verwend. Het was een culinair hoogstandje dat nog lang zal nazinderen in onze herinneringen.

Andere nieuwsitems

Brazilië

Naar aanleiding van onze overwinning in de door Rombouts georganiseerde jaarlijkse Belgian Junior Coffee Ambassador wedstrijd, werden Akke Van Beers uit 6 restaurant-keuken en zijn

Wijnreis naar de Elzas

Op woensdag 15 mei vertrokken de leerlingen van het 5de jaar vroeg vanuit Turnhout naar Soultz-les-Bains. De eerste stop was bij het foie gras bedrijf

Bezoek aan een distillerie

Vandaag brachten de leerlingen van 5 HORECA een bezoek aan Fryns Distillerie.De distilleerderij, gelegen in het hart van Hasselt, staat bekend als een ware trendsetter