Geïntegreerde proef

Vorige week woensdag schitterden de leerlingen van het 7de jaar traiteur-banketaannemer tijdens hun geïntegreerde proef. Gedurende het hele schooljaar hadden ze met hun leeronderneming, Sel Fumé, de woensdagavonden in het didactisch restaurant ’t Stoktshof verzorgd. Tijdens deze proefavond werden de gasten tot in de puntjes verwend. Het was een culinair hoogstandje dat nog lang zal nazinderen in onze herinneringen.

Andere nieuwsitems

2de prijs in Gault & Millau Young Horeca Talents

Elias Ayal (5horeca) wint tweede prijs in Gault & Millau Creativity Challenge Elias Ayal, leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft de tweede prijs behaald in de

Zilveren medaille voor Tess Schrauwen

Tess Schrauwen en Rastko Vojvodic namen deel aan de 13de editie van de AEHT-wedstrijd in Mechelen. Rastko liet zijn culinaire talenten zien in de categorie

Beste cappuccino op BJCA-wedstrijd

Sion Embrechts van Hotelschool Turnhout wint brons en prijs voor beste cappuccino op BJCA-wedstrijd Sion Embrechts (18), leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft op de 15e