Op bezoek in de wijngaard

Onlangs brachten de leerlingen van 6 Restaurant-keuken en 6 Horeca een inspirerend bezoek aan het wijndomein Petrushoeve in Bekkevoort.
 
Een dagje meewerken is zelden zo boeiend, vooral wanneer je de gehele wijnbereiding van dichtbij kunt meemaken. Van druivenanalyse en plukken tot persen en proeven!
 
Deze ervaring zal ongetwijfeld lang in hun geheugen gegrift blijven.

Andere nieuwsitems

Brazilië

Naar aanleiding van onze overwinning in de door Rombouts georganiseerde jaarlijkse Belgian Junior Coffee Ambassador wedstrijd, werden Akke Van Beers uit 6 restaurant-keuken en zijn

Wijnreis naar de Elzas

Op woensdag 15 mei vertrokken de leerlingen van het 5de jaar vroeg vanuit Turnhout naar Soultz-les-Bains. De eerste stop was bij het foie gras bedrijf

Geïntegreerde proef

Vorige week woensdag schitterden de leerlingen van het 7de jaar traiteur-banketaannemer tijdens hun geïntegreerde proef. Gedurende het hele schooljaar hadden ze met hun leeronderneming, Sel