Op bezoek in de wijngaard

Onlangs brachten de leerlingen van 6 Restaurant-keuken en 6 Horeca een inspirerend bezoek aan het wijndomein Petrushoeve in Bekkevoort.
 
Een dagje meewerken is zelden zo boeiend, vooral wanneer je de gehele wijnbereiding van dichtbij kunt meemaken. Van druivenanalyse en plukken tot persen en proeven!
 
Deze ervaring zal ongetwijfeld lang in hun geheugen gegrift blijven.

Andere nieuwsitems

Zilveren medaille voor Tess Schrauwen

Tess Schrauwen en Rastko Vojvodic namen deel aan de 13de editie van de AEHT-wedstrijd in Mechelen. Rastko liet zijn culinaire talenten zien in de categorie

Beste cappuccino op BJCA-wedstrijd

Sion Embrechts van Hotelschool Turnhout wint brons en prijs voor beste cappuccino op BJCA-wedstrijd Sion Embrechts (18), leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft op de 15e

Beste hoofdgerecht JRE Cooking Cup

Iasmina Rotar, Amke Janssens en coach Stijn Baselmans van Hotelschool Turnhout winnen prijs voor ‘Beste Hoofdgerecht’ op de JRE Cooking Cup 🥇 Tijdens de finale