Wine & Dine

Afgelopen vrijdag verzorgden de leerlingen van 5 HORECA en 5 restaurant-keuken de allereerste gastronomische avond van dit schooljaar.
 
Het thema van de avond was “Wine & Dine”, waarbij de gasten konden genieten van zorgvuldig geselecteerde wijnen en heerlijke gerechten, bereid en geserveerd door de leerlingen.
 
Dankzij de opbrengst van deze geslaagde avond kunnen we een deel van de kosten drukken voor de buitenlandse wijnreis naar de Elzas, een leerzame ervaring die voor onze leerlingen van groot belang is.

Andere nieuwsitems

2de prijs in Gault & Millau Young Horeca Talents

Elias Ayal (5horeca) wint tweede prijs in Gault & Millau Creativity Challenge Elias Ayal, leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft de tweede prijs behaald in de

Zilveren medaille voor Tess Schrauwen

Tess Schrauwen en Rastko Vojvodic namen deel aan de 13de editie van de AEHT-wedstrijd in Mechelen. Rastko liet zijn culinaire talenten zien in de categorie

Beste cappuccino op BJCA-wedstrijd

Sion Embrechts van Hotelschool Turnhout wint brons en prijs voor beste cappuccino op BJCA-wedstrijd Sion Embrechts (18), leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft op de 15e