2de prijs in Gault & Millau Young Horeca Talents

🥈Elias Ayal (5horeca) wint tweede prijs in Gault & Millau Creativity Challenge 🥈
 
Elias Ayal, leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft de tweede prijs behaald in de prestigieuze Gault & Millau Creativity Challenge tijdens de wedstrijd Young Horeca Talents.
 
Samen met zijn coach, Peter Van Dyck, zette hij een creatief en smaakvol menu neer binnen het thema groenten & plant-based. Met de innovatieve aanpak wist Elias de jury te overtuigen en een prachtige tweede plaats te veroveren.
 
De opdracht was om een groenten- & plant-based menukaart op te stellen met vier voorgerechten en vier hoofdgerechten, waarbij ze lokale groenten en vleesvervangers gebruiken. Minstens vier verschillende bereidingstechnieken moeten worden toegepast. Uit de menukaart kiezen ze één voorgerecht en één hoofdgerecht en werken het recept gedetailleerd uit voor vier personen.
 
Proficiat aan Elias en Mr. Van Dyck
 
Bekijk hier de inzending van Elias.

Andere nieuwsitems

2de prijs in Gault & Millau Young Horeca Talents

Elias Ayal (5horeca) wint tweede prijs in Gault & Millau Creativity Challenge Elias Ayal, leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft de tweede prijs behaald in de

Zilveren medaille voor Tess Schrauwen

Tess Schrauwen en Rastko Vojvodic namen deel aan de 13de editie van de AEHT-wedstrijd in Mechelen. Rastko liet zijn culinaire talenten zien in de categorie

Beste cappuccino op BJCA-wedstrijd

Sion Embrechts van Hotelschool Turnhout wint brons en prijs voor beste cappuccino op BJCA-wedstrijd Sion Embrechts (18), leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft op de 15e