Winters evenement

Op vrijdag 26 januari 2024 was het een bijzondere dag voor de leerlingen van 2 Restaurant-keuken.
Met opwinding en een vleugje zenuwen maakten ze voor de eerste keer kennis met de kunst van gastvrijheid. Een winters evenement stond op het programma: een verfijnd “walking-dinner” menu.
In een sfeervol ingerichte zaal werkten de leerlingen van het tweede jaar aan het afwerken en dresseren van kleine gerechten, elk met zorg en aandacht samengesteld om de gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Het geluid van pannen die op het vuur sissen, het gerinkel van bestek en het aroma van kruiden vulden de lucht, terwijl de leerlingen hun vaardigheden aanscherpten en hun passie voor koken tot leven brachten.
Onze leerlingen van het 2de jaar werden ondersteund door hun medeleerlingen van 3 Restaurant-keuken en 3 Horeca, die met charme de bediening in de zaal verzorgden.
Elke gast werd met een glimlach begroet, en elke interactie was doordrenkt met de warmte van gastvrijheid. Samen werkten ze als een geoliede machine, een team dat gedreven werd door passie, creativiteit en een verlangen om te schitteren. Het resultaat was schitterend.

Andere nieuwsitems

2de prijs in Gault & Millau Young Horeca Talents

Elias Ayal (5horeca) wint tweede prijs in Gault & Millau Creativity Challenge Elias Ayal, leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft de tweede prijs behaald in de

Zilveren medaille voor Tess Schrauwen

Tess Schrauwen en Rastko Vojvodic namen deel aan de 13de editie van de AEHT-wedstrijd in Mechelen. Rastko liet zijn culinaire talenten zien in de categorie

Beste cappuccino op BJCA-wedstrijd

Sion Embrechts van Hotelschool Turnhout wint brons en prijs voor beste cappuccino op BJCA-wedstrijd Sion Embrechts (18), leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft op de 15e