Winterwonder “Showcooking”

Wat een geslaagde avond!
Ā 
Met trots kijken we terug op ons bijzondere Winterwonder “showcooking”-evenement. šŸŽ‰ Onze tweedejaars leerlingen hebben hun passie en talent voor koken laten schitteren met een verfijnd “walking dinner”-menu, bestaande uit zorgvuldig bereide kleine gerechten. šŸ“āœØ
Ā 
De zaal was sfeervol ingericht, de gerechten waren zeer lekker en onze derdejaars zorgden voor een vlekkeloze bediening en warme gastvrijheid. Samen hebben zij een culinaire ervaring neergezet die we niet snel zullen vergeten.
Ā 
Ouders, grootouders, leden en sympathisanten, bedankt dat jullie er waren om dit bijzondere moment met ons te delen. Jullie aanwezigheid maakte de avond extra speciaal! ā¤ļø
Bekijk de foto’s om nog even na te genieten van deze prachtige avond. šŸ“ø

Andere nieuwsitems

2de prijs in Gault & Millau Young Horeca Talents

Elias Ayal (5horeca) wint tweede prijs in Gault & Millau Creativity Challenge Elias Ayal, leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft de tweede prijs behaald in de

Zilveren medaille voor Tess Schrauwen

Tess Schrauwen en Rastko Vojvodic namen deel aan de 13de editie van de AEHT-wedstrijd in Mechelen. Rastko liet zijn culinaire talenten zien in de categorie

Beste cappuccino op BJCA-wedstrijd

Sion Embrechts van Hotelschool Turnhout wint brons en prijs voor beste cappuccino op BJCA-wedstrijd Sion Embrechts (18), leerling aan Hotelschool Turnhout, heeft op de 15e